Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  22.08.2017, 07:29h


Zvuci Krke Davor Radolfi

Akustični koncert Davora Radolfija održao se u četvrtak, 24. kolovoza 2017. u 20.30 na Roškome slapu u Nacionalnom parku „Krka“.

Davor Radolfi je skladatelj, tekstopisac i pjevač koji je glazbenu karijeru započeo s grupom Ritmo Loco čiji je repertoar bio sastavljen od obrada poznatih latinoameričkih hitova. Uspješno su nastupali krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina promovirajući zvuk južnih krajeva i Mediterana.

Potom Davor Radolfi započinje samostalnu karijeru sa sličnim glazbenim izričajem. Sklada autorske mediteranske  melodije i obogaćuje ih latinoameričkim aranžmanima. Nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji i Austriji uz pratnju različitih glazbenih skupina, od malog akustičnog sastava do velikog orkestra.

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River i ove je godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Davora Radolfija u četvrtak su na Roškome slapu mogli pogledati izložbu „Umjetnost recikliranja“ koju je predstavio Buffalo Bill City iz Zadra.

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.